راهنمای خرید انواع سیم و کابل, مقالات

مشکلات برقی معمول در خانه

مشکلات برقی معمول در خانه

آیا تا به حال در منزل با مشکلات برقی روبه رو شده اید؟ آیا این مشکلا ت خطرناک بوده اند یا خودتان  قادر به رفع آن بوده اید؟ خدمات برق‌کشی ساختمان شامل سیم‌کشی برق، کابل‌کشی و نصب برق، و دستگاه‌های مرتبط چون سوئیچ، تابلوهای توزیع برق، سوکت و اتصالات سبک در ساختار برق ساختمان، می‌باشد. مشکلات برقی معمول در خانه و موارد ایمنی در زمان طراحی و نصب برق در ساختمان، باید در نظر گرفته شده و رعایت شود.

مشکلات برقی معمول در خانه

نوع و اندازه سیم، بر اساس ولتاژ مدار و جریان الکتریکی در ساختمان، مشخص می‌شود. همچنین محدودیت‌های شرایط محیطی ساختمان مثل دمای محیط، رطوبت، قرارگیری در برابر نور خورشید یا سایر مواد شیمیایی، باید بررسی شود. نکات ایمنی برای خدمات برق‌کشی ساختمان بر اساس شرایط محیطی و آب و هوایی یک منطقه و حتی کشور متفاوت خواهد بود. زمانی که صحبت از خدمات برق‌کاری در ساختمان می‌شود اولین مسئله‌ای که موردتوجه می‌باشد، ایمنی است. چراغ‌های نیم‌سوز و وسایل برقی آسیب‌دیده موجود در منزل، نشان‌دهنده وجود مشکل برقی در مدار الکتریکی ساختمان می‌باشد.

با افزایش عمر ساختمان، به دلیل وجود مواردی چون رطوبت، ممکن است سیم‌کشی‌ها فرسوده شده و با مشکل مواجه شوند لذا بهتر است هر از چند گاهی جهت تعمیرات برق ساختمان، با یک برق‌کار تماس گرفته شود. در ذیل به بررسی مشکلات برقی معمول در خانه می پردازیم و راه حل هایی جهت رفع آن را ذکر می کنیم.

پلاگین خروجی سست

کابل شکسته یا سست را خاموش کنید از یک ولت متر یا یک پلاگین در یک دستگاه استفاده کنید پانل جلویی را جدا کنید و آن را تا انتهای خروجی با دیوار بچرخانید.

سوئیچ نور شکسته

خاموش کننده مدار را خاموش کنید (هنگامیکه یکی از سمت راست را انتخاب می کنید نور خاموش می شود). دو سیم را متصل به پیچ برای برق آزمایش کنید. (اگر ایمن باشد، سوئیچ نور را قطع و مجددا سوار کنید.)

مدار کوتاه

بعضی از لوازم الکتریکی مانند سشوار، اغلب می توانند از مدار یا مدار کوتاه استفاده کنند. دستگاه برقی را یک بار ریست کنید

سیم برش یا آسیب دیده

سیم را  از هر دو انتها جداکنید پلاگین قدیمی را قطع کنید به آرامی اسکن کنید و سیم را عایق بندی کنید نوار هر کابل باختر برش داده شود، هر سیم را در انتها محکم کنید. آنها را در پشت پلاگین قرار دهید: سیاه و سفید به طلا؛ سفید به پیچ نقره؛ سبز به پیچ سبز سپس پلاگین را ببندید و سیمها را ایمن کنید.

سوسو زدن یا لرزش

این می تواند نشانه ای از اتصال ضعیف باشد و می تواند منجر به قطع ناگهانی شود – اتصالات شل / خورنده باعث ایجاد تماس متناوب می شود که می تواند منجر به جرقه، گرمای بیش از حد و آتش سوزی شود. شما ممکن است یک اتصال شل در سوکت یا مدار داشته باشید. حتماً تجربه کرده‌اید که در روزهای طوفانی زمانی که کابل‌ها توسط باد حرکت داده می‌شوند، نور چراغ‌ها کمتر می‌شود و سوسو می‌زند. این مشکل به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی در نصب نیست بلکه می‌تواند به دلایلی همچون اتصالی برق رخ دهد و موجب آتش‌سوزی شود.

رسانه های غیر قابل استفاده

خروجی های مرده ممکن است از یک اتصال ضعیف (و ممکن است از انفجار) یا یک شکن ضربه ای به علت گرمای بیش از حد حرارت ایجاد شده در سیم ها یا خروجی های ذوب شده حاصل شود.

 

بیشتر بخوانید : عایق PVC و XLPE

 

سوئیچ ها

به جز یک سوئیچ نوردهنده، نقاط گرم به عنوان یک نگرانی جدی برای ایمنی هستند و بایستی فورا توسط یک  سیم کش حرفه ای به آن پرداخته شود.

قطع بیش از حد وسایل برقی

معمولا نشانه مدار بیش از حد و با استفاده از برق بیش از حد است. شما باید یک مدار اضافه کنید و یا خدمات برق خود را ارتقا دهید. اگر لامپ‌های منزل شما بیش‌ازاندازه می‌سوزد باید مواردی چون، ولتاژ بالا، سیم‌کشی ضعیف در مدار و برق و همچنین وجود توان بیشتر در سوئیچ دیمر، بررسی شود تا بتوان نقطه مشکل را یافت. همچنین زمان نصب لامپ‌هایی که به سقف می‌چسبند مثل هالوژن‌ها، نباید عایق آن‌ها به اتصالات چسبیده باشد زیرا گرمای اتصالات به‌مرور موجب خراب شدن محافظ‌های حرارتی شده و ممکن است آتش‌سوزی رخ بدهد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *