راهنمای خرید انواع سیم و کابل

کابل مناسب برای دستگاه جوش کدام است؟

کابل مناسب برای دستگاه جوش

حتما بارها با این سوال مواجه شده اید که کابل مناسب برای دستگاه جوش چیست؟ ما می خواهیم درباره ی نکات مختلفی با شما صحبت کنیم که جواب این سوال را برای شما فراهم نماید ، به مصرف کننده این توانایی را بدهد که کابل جوش مناسب را انتخاب کند و در مورد سایز های گوناگون آن بداند.

اما اجازه دهید پیش از آنکه به این نکات بپردازیم کمی راجع به این مطلب صحبت کنیم که کارکرد دستگاه جوشکاری با قوس الکتریکی به روش الکترود چگونه است و کابل جوش شرکت سیم و کابل دامغان در این پروسه چه نقشی را ایفا می کند. پس چند دقیقه با ما همراه باشید.

جوشکاری با قوس الکتریکی

اگر قصد آن است که دو قطعه فلز به یدیگر وصل شوند ، در نقطه ی اتصال باید گرمای زیادی تولید شود. منطقا این حرارت بالا ، دو قطعه فلز را ذوب می کند و باعث چسبیدن آن دو به یکدیگر می گردد. سپس حرارت آن نقطه کاهش می یابد و دو قطعه فلز در کنار یکدیگر فیکس می شوند.

در هنگام جوشکاری با قوس الکتریکی ، گرمای مورد نظر از طریق جریان الکتریسیته حاصل می گردد. چگونه؟ به این شکل که قوس یا آرک الکتریکی فلز مورد نظر و الکترود دستگاه جوش ایجاد می شود و حرارت تولید می شود.

حال کابل جوش نمایندگی کابل برق دامغان چه نقشی دارد؟ وظیفه ی این محصول ، انتقال دادن جریان الکتریسیته ای است که قرار است به تولید گرما بینجامد. احتمالا پیش از این اطلاع داشته اید که برای جریان یافتن برق ، مسیر رفت و برگشت باید سالم و کامل باشد. پس به دو کابل نیاز است.

یکی دستگاه را به الکترود متصل می نماید و دیگری به وسیله ی یک انبر ، از محل جوشکاری به دستگاه. اگر دقت کنید ، این اتصلات مسیر جریان الکتریسیته را کامل می کند. یکی برای ارسال و دیگری برای دریافت این جریان. بنابراین ، کابل جوش شرکت سیم و کابل دامغان ، اهمیت ویژه ای در این سیستم دارد.

بیشتر بخوانید : ساختار و قابلیت های کابل کواکسیال

 

کابل مناسب برای دستگاه جوش

با مطالبی که در بالا ارایه دادیم ، به نقش مهم کابل جوش نمایندگی کابل برق دامغان پی بردید. اکنون باید بهترین شرایط را برای عملکرد مناسب این کابل فراهم نماییم. در این قسمت سعی داریم که راجع به این نکته صحبت کنیم تا شاید به شما در خرید این محصول کمک نماید.

– اولین نکته افت ولتاژی است که در کابل رخ می دهد. افت ولتاژ مجاز تا ۴ ولت می باشد. به عبارت دیگر کابل نباید بیشتر از این مقدار باعث افت اختلاف پتانسیل گردد.  

– انعطاف پذبری کابل نکته ی دیگری است که اهمیت دارد زیرا هرچه کابل نرم تر باشد ، به جوشکار راحتی و آزادی بیشتری می دهد.

– در ضمن این کابل باید طوری پوشش داده شده باشد که در مقابل کشش، سایش و جرقه های متصاعد از جوشکاری به اندازه ی کافی مقاومت داشته باشد.

– درست است که کابل جوش باید جریان را طوری انتقال دهد که در محل جوش ، حرارت ایجاد شود اما خود آن نباید در حین این عمل ، بیش از مقداری گرم شود (به اصطلاح نباید داغ شود).

انواع کابل جوش

در اینجا بر آن هستیم تا انواع کابل جوش را بر اساس نمره یا جنس روکش آن به شما معرفی نماییم.

بر اساس نمره: کابل جوش نمره ی ۱۲ (سطح مقطع ۱x25) ، کابل جوش نمره ی ۱۴ (سطح مقطع ۱x35) ، کابل جوش نمره ی ۱۶ (سطح مقطع ۱x50) و کابل جوش نمره ی ۱۸ (سطح مقطع ۱x70).

– بر اساس نوع عایق: کابل جوش TPR ، کابل جوش پی وی سی و کابل جوش لاستیکی

علاوه بر معیارهای گفته شده ، این کابل ها را می توان طبق آمپراژ و طول کابل نیز دسته بندی کرد که در مقالات دیگر به آنها می پردازیم. با شرکت سیم و کابل دامغان همراه باشید.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *