انطباق با استاندارد ملی ایران به شماره ۱۰۵۳ کابل های SWR درون چاهی استحکام زیاد و مقاومت بالا در برابر آسیب دیدگی کابل های swr مقاومت عایقی بالا در مجاورت آب ،این ویژگی سبب می گردد کابل قابلیت خود را حفظ نموده و لذا هزینه های بهره برداری بسیار کاهش می یابد .
ویژگی های کابل های SWR درون چاهی
مقاومت سطحی و استحکام بسیار بالا در برابر ساییدگی و اجسام تیز و برنده نظیر پلیسه های موجود در دیواره چاه
افزایش مقاومت کابل در برابر گاز ازن و تابش اشعه فرابنفش ( UV )
مقاومت بسیار بالا در برابر فشار هیدرواستاتیکی و نفوذ آب تا فشار بیش از ۴۰ بار
استقامت مکانیکی بسیار بالا در عایق
روکش خواص الکتریکی بسیار مطلوب
مقاوم در برابر تماس مواد شیمیایی، نفتی، حلال ها، اسیدها و بازها
تحمل حرارتی بالا بدون تجزیه شدن
حفظ قابلیت ارتجاعی در دمای پایین
کاهش وزن محصول نهایی در مقایسه با سایر پلیمرها
بازیابی آسان ضایعات و امکان استفاده مجدد از آنها
نکات قابل توجه در مورد کابل های SWR درون چاهی با توجه به مسایل و مشکلات روبه رشد در صنعت انتقال آب شرب و نیازهای کاربردی مطرحشده از سوی شرکتهای آب و فاضلاب در زمینه کاهش مقاومت هادی، افزایش مقاومت عایقی و استحکام مکانیکی عایق و روکش و…
کابل های SWR درون چاهی با انجام چهارسال فعالیت مستمر تحقیقاتی، آزمایشگاهی و بررسی میدانی با ساختاری جدید به بازار مصرف ارائه شد.
در این محصول ویژگیهای بسیاری همچون مقاومت بالا در برابر نفوذ آب، جذب آب کمتر، کاهش اتلاف انرژی هنگام انتقال جریان و فرمولاسیون ویژه آمیزه پلیمری با هدف جلوگیری از انتقال عناصر آلاینده و فلزات سنگین به داخل آب وجود دارد.
عوامل مهم انتقال آب چاه به مراکز مصرف
- الکتروپمپ،
- کابل و
- مفصل ارتباطی
به نحوی که نبود کیفیت در هریک از این عوامل منجر به ایجاد اشکال در فرآیند میشود. طی سالهای اخیر با رواج استفاده از کابلهای با عایق و روکش پیویسی و کیفیت نامطلوب این محصولات، آمیزههای پلیمری جدید جایگزین شده است.
تعامل پیوسته با کارشناسان شرکت آب و فاضلاب و بررسی کیفیت کارکرد محصولات در نهایت منتهی به تولید کابلهایی با ویژگی منحصربهفرد شد
که هم اکنون در بسیاری از چاههای آب شرب کشور مورد استفاده قرار گرفته و رضایت بسیاری از مشتریان را جلب کرده است.
آمیزههای پلیمری SWR حاصل بیش از چهارسال فعالیت تحقیقاتی و انجام آزمونهای مختلف بررسی رفتار کابل در شرایط محیطی متنوع همچون آبهای معمولی، حاوی املاح و کلردار در محدوده دمایی مختلف تا ۷۰ درجه سانتیگراد و نیز پایش مداوم نتایج بررسی میزان مقاومت عایقی کابلهای نصب شده در چاه و انجام آزمونهای میزان جذب آب، کهنگی، میزان استقامت کششی و… است.
در فرمولاسیون جدید آمیزههای SWR، ویژگیهای جدیدی برای ارتقای سطح سلامت مصرفکنندگان مد نظر قرار گرفته است.
ویژگیهایی همچون حذف عناصر مضر آلاینده از جمله فلزات سنگین مانند سرب، کادمیوم، جیوه و مواد شیمیایی آلی همچون انشار و پخش شدن این عناصر به داخل آب شرب و انطباق ویژگیهای این پلیمر با الزامات استاندارد ملی ایران شماره ۱۰۵۳، که از سوی مراجع مسوول بررسی شده و مورد تایید قرار گرفته است. این نوآوری در معتبرترین آزمایشگاههای مرجع کشور بررسی و تایید شده که این امر منجر به ثبت اختراع این آمیزهها شده است.
بیشتر بخوانید : کاربرد کابل های هوایی چیست؟
ساختمان لایه های SWR
تشکیل شده از CU.TPR.TRP.PET
ساختمان کابل SWR
جنس هادی از مس آنیل شده کلاس ۵ و طبق استاندارد ملی می باشد و جنس روکش آن از آمیزه TPP است. همچنین پوشش هادی از نوار پلی استر طولی که به منظور بالابردن مقاومت عایق استفاده می شود. رشته های عایق شده این کابل به شکل موازی در کنار هم هستند به طوری که روکش در بین آن نفوذ می کند. رنگ روکش های این کابل معمولا آبی و مشکی می باشد.
همان طور که در بالا اشاره کردیم این کابل به کمک لایه های ضد آب تولید شده و اگر دچار صدمه فیزیکی شود آب به داخل کابل نفوذ نخواهد کرد به همین دلیل عمر مفید بالایی دارد. و با توجه به طراحی خاص پلیمری این کابل مقاومت و استحکامش در برابر محیط های آبی کاهش نمی یابد. و هزینه های بهره برداری را به نحو چشمگیری کاهش می دهد. این کابل ها همچنین در برابر اجسام تیز و برنده بسیار پایدار و مقاوم هستند. این کابل ها مقاومت بالایی در برابر تحمل دمای محیطی دارند که یکی از دلایل طول عمر این کابل می باشد
همچنین وزن کم آن جابه جایی و نصب را آسان می سازد که این امر به دلیل آمیزه های خاصی است که در ساختمان آن بکار رفته است. این کابل ها با توجه به ساختار خاصی که دارند برای پمپ های شناور و سیستم های ابرسانی ساخته شده اند. عایق منحصر به فرد و روکش عالی آن سبب شده که خمش مناسب، عدم جذب آب و طول عمر بالایی داشته باشند.